середу, 13 жовтня 2010 р.

Квестили у Старому місті


ФутКвест "Спадщина Старого міста"

В рамках Днів Європейської спадщини 17 вересня на території Старого міста управлінням освіти і науки та координаційним центром туристсько-краєзнавчого напрямку було проведено інтелектуально-спортивний футквест “Спадщина Старого міста”.

До участі у перегонах були запрошені команди навчальних закладів міста. Всього у змаганнях взяли участь 19 команд. Вчитель та четверо школярів (2 хлопці і 2 дівчини) отримали маршрутний лист, в якому були зашифровані назви історичних об’єктів Старого міста. Якщо команда відгадала загадку, то на призначеному місці зустрічалась із суддею, який робив відмітку у маршрутному листі про пройдений етап. І так тривало до тих пір, поки команда не проходила вірно усі етапи дистанції. Аж тоді вона завершувала змагання. Під час квесту учасникам дозволялось користуватись будь-якими джерелами інформації.

Проте не всі команди обрали вірну тактику проходження дистанції. У змаганнях враховувався час проходження, тому дуже було важко спортивно вдягненим школярам з учителькою, яка щодуху намагалась їх наздогнати на височенних підборах. Були і такі команди, що порушили правила квесту, вирішивши пройти усю дистанцію сидячи у салоні авто.

За дві години усі учасники змагань закінчили проходження конкурсної дистанції. Перемога дісталась найшвидшим та найкмітливішим учасникам. Враховуючи те, що різниця між командами-лідерами була невеликою, організатори змагань вирішили нагороджувати одразу шість команд. Місця розподілились таким чином:

І — НВК слабозорих, ліцей

ІІ — ЗОШ №10 та Інтернат №2

ІІІ — НВК №3 та СЗОШ №5

Прес-центр газети "Шкільний вісник"

0 коментарів:

Дописати коментар