пʼятницю, 3 грудня 2010 р.

«Зупини «чорну смерть!» - круглий стіл від «ЄвроМИ»


Сьогодні прем’єр-міністр Учнівської Республіки «Громадянин ХХІ століття» Дана Кульчак та член групи країнознавців Євроклубу «Меридіан» Безвушко Тетяна взяли участь у черговому засіданні міської асоціації ШЄКів, яке відбулось у навчально-виховному комплексі №8.

Засідання Євроклуб НВК №8 «ЄвроМИ» присвятив Всесвітньому дню боротьби зі СНІДом та порозуміння з ВІЛ-позитивними людьми.

У своїх виступах господарі круглого столу розглянули історію виникнення хвороби, темпи її розвитку, ситуацію в Європі та Україні, а також проаналізували дії, які спрямовані на запобігання поширення ВІЛ/СНІДу в країнах Європи та на Батьківщині.

Як же можеш допомогти у цій справі ти, звичайний учень? А от як:

- прийми інформацію до відома та розповсюджуй з метою убезпечення від ВІЛ-інфекції;

- пропагуй здоровий спосіб життя та навчись жити у світі з ВІЛ;

- впроваджуй заходи, спрямовані на призупинення епідемії страху та невігластва, яка сприяє поширенню інфекції та зрозумій людей ВІЛ-інфікованих та допоможи їм;

- толерантно стався до людей, які є ВІЛ-позитивними на СНІД і пам’ятай, що вони є повноцінними членами суспільства, які мають всі декларовані права, але мають обмежені можливості, пов’язані зв станом здоров’я, виховуй співчуття та бажання підтримки і розуміння;

- пам’ятай, що ми відповідальні за своє здоров’я, життя та оточуючих.

Саме такі поради звучали у брошурі круглого столу «Зупини «чорну смерть!».

Текст: Андрій Павловський

0 коментарів:

Дописати коментар