понеділок, 24 січня 2011 р.

Відбувся конкурс-захист шкільних проектів та сайтів учнівського самоврядування


Конкурс-захист шкільних проектів та сайтів учнівського самоврядування (19.01.2010) 

Дев’ятнадцятого січня в управлінні освіти та науки під керівництвом координатора роботи дитячо-юнацьких об'єднань Марціновської Ірини Петрівни відбулось чергове засідання міжшкільного клубу "Спілкуємось та діємо разом". Зустріч була присвячена захисту шкільних проектів та сайтів учнівського самоврядування.

Учасників було чимало, адже захищати свої шкільні проекти та сайти взялися учні та педагоги-організатори одразу чотирнадцяти шкіл нашого міста. За 10-бальною шкалою захист оцінювали самі учасники. Саме їх оцінка і допоможе журі вибрати кращий проект та сайт учнівського самоврядування. 

Учасники представили чимало цікавих та захоплюючих проектів. Так Кам'янець-Подільський ліцей показав нам свій проект, в основі якого полягає виховання учнів за європейськими стандартами, пристосовування до життя у Європі. Проект спрямований на те, щоб побувавши в одній із країн Євросоюзу, не почуватися не зручно серед незнайомих традицій і правил. 

 Конкурс-захист шкільних проектів та сайтів учнівського самоврядування (19.01.2010)

«Покоління NEXT». Саме так називався ще один із проектів, який полягає у допомозі та підтримці сучасної молоді, тобто можливість учням (майбутнім випускникам) реалізувати себе у житті чи у конкретній сфері. Також школярів у такий спосіб привчають до самостійності. Проект включає в собі проведення ряду конкурсів на самоврядування.

Наша школа представляла учнівський проект "Шкільна газета" та сайт учнівського самоврядування "Громадянин ХХІ століття". У конкурсі-захисті сайтів було подано ще 4 web-проекти на розгляд журі.

Загалом було цікаво послухати думки та плани інших шкіл й самим показати свої досягнення. Результати конкурсу-захисту стануть відомими незабаром.  

Текст: Вікторія Ковальова | Фото: Аня Мартинович

0 коментарів:

Дописати коментар