пʼятниця, 30 грудня 2011 р.

Валентина Мельник отримала передноворічний подарунок від міського голови Михайла Сімашкевича



23 грудня, перед святковим парадом Дідів Морозів та Снігурок, у приміщенні міськвиконкому було підведено підсумки дитячого конкурсу Новорічних прикрас, який уже вдруге проводиться з ініціативи міського управління освіти і науки.

До початку офіційної церемонії нагородження переможців усі охочі мали змогу помилуватися виробами дошкільнят і школярів на виставці, яка була організована у приміщенні міської ради. Вироби вражали своїм розмаїттям - паперові, ватні, з тканини, насіння, цукерків та пофарбованої вермішелі. Все яскраве, привабливе і майстерно виконане. Все манить своєю красою та чарує око.

А переможцями конкурсу стали: вихованка ДНЗ №3 Любов Бойко з іграшкою "Лісова красуня" (номінація "Дошкільні навчальні заклади"); колектив 4-А класу НВК №3 і ЦДТ із прикрасою "Веселий сніговик" (номінація "Початкова школа") та учениця 7-Б класу ЗОШ №10 Валентина Мельник (на фото) із ялинковою прикрасою "Успішного "Євро-2012"!" (номінація "Середня школа"). Переможці отримали подарунки від міського голови.

Текст: Андрій Павловський | Фото: Оксана Свирида, газета "Експрес Поділля", спеціально для прец-центру "Шкільний вісник"

0 коментарів:

Дописати коментар