вівторок, 8 травня 2012 р.

Стоїть в почесній варті Пам’ять


Стоїть в почесній варті Пам’ять (07.05.2012)

9 травня 1945 року назавжди ввійшло в історію як День Перемоги у найбільшій і найкривавішій війні на нашій планеті. Не щезне в пам'яті людській, не йде в забуття великий подвиг і велика трагедія нашого народу - його битва, його перемога над фашистами. Можна по-різному ставитися до Великої Вітчизняної війни, по-різному її називати, але хіба можна забути тих, хто поліг у боях, хто віддав своє життя для щастя інших. 

З цієї нагоди 7 травня 2012 року в бібліотеці-філії №7 для дорослих з дитячим віділенням бібліотекарями Блонською Валентиною Андріївною та Манчурак Оксаною Вікторівною для учнів 5-Б класу ЗОШ №10 була проведена година пам'яті до Дня Перемоги «Стоїть в почесній варті Пам’ять». Учні приймали активну участь у заході, розповідали історії про те, як їхні родини пережили війну, воювали на фронті чи були примусово вивезені на каторжні роботи до Німеччини.

Година пам’яті сприяла формуванню у школярів поваги до людей, які ризикуючи своїм життям, здобули таку важливу перемогу для нас. 

Також ведучими заходу були названі прізвища воїнів-земляків, які не повернулись до своїх домівок. Пам'ять воїнів вшанували хвилиною мовчання. 

Бібліотекар Манчурак Оксана Вікторівна провела огляд книжкової полиці «Ви – перемогли! Ми пам’ятаємо!»

Стоїть в почесній варті Пам’ять (07.05.2012)

Стоїть в почесній варті Пам’ять (07.05.2012)

Блонська В.А., Манчурак О.В.,
працівники бібліотеки-філії №7 для дорослих з дитячим віділенням

0 коментарів:

Дописати коментар