вівторок, 8 травня 2012 р.

Анна Семікова: "Чого не очікуєш, те завжди трапляється"


Редактор газети "Шкільний вісник" Анна Семікова поділилася враженнями про перемогу видання Кам'янець-Подільської ЗОШ №10 на Національному конкурсі шкільних газет:

- Ми неймовірно раді тому, що саме наша газета "Шкільний вісник" визнана найкращою юнкорівською газетою 2012-го року в Україні. Цього року наше видання у конкурсі бере участь уже вп'яте. І, чесно кажучи, наша редколегія не очікувала, що після трьох попередніх перемог наша газета вкотре стане переможцем Національного конкурсу. Але, як кажуть, чого не очікуєш, те завжди трапляється.

Я досі згадую поїздку на лімузині, червону доріжку, церемонію нагородження та той момент, коли нашу газету оголосили переможцем у номінації "Найкраща газета Національного конкурсу".  Велику вдячність хочу сказати координаторам роботи шкільного прес-центру - Людмилі Людвиківні Сафранковій (заступник директора з виховної роботи) та Андрію Степановичу Павловському (педагогу-організатору). Саме вони доклали багато зусиль для того, щоб у школі не тільки видавалася газета "Шкільний вісник", а й працював сайт газети  (http://visnuk.blogspot.com)  та телестудія "Десятка" (www.yatv.ru/Ten).

Приємно, що у нашій країні існують такі конкурси, які надають змогу показати можливості учнів у такій непростій, але цікавій справі, як шкільна преса.

Текст: Андрій Становський | Фото: Анна Мартинович

0 коментарів:

Дописати коментар