неділю, 2 вересня 2012 р.

На телеканалі "Десятка" стартує новий сезон




Третього вересня телеканал "Десятка" розпочинає новий сезон, що подарує глядачам нові проекти, як власного, так і спільного виробництва.

Серію відеозамальовок, присвячених святкуванню 21-ої річниці незалежності України у Кам'янці-Подільському ("Парад вишиванок", "Українське військо, мов з могили встало..." та ін.), нові випуски програми "За кадром", соціальні проекти "Джерело милосердя" та "Серце до серця" глядачі зможуть побачити уже третього вересня.

До речі, соціальні проекти "Джерело милосердя" та "Серце до серця" створені вихованцями гуртка "Юний журналіст" (керівник Ольга Валькова) Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва.

Нагадаємо, що декілька місяців тому керівництво телеканалу "Десятка" налагодило співпрацю з юними журналістами, яка полягатиме не тільки у наданні ефірного часу телеканалом для показу продукту виробництва вихованців гуртка "Юний журналіст", а й у створенні спільних проектів, робота над якими наразі триває.

Також протягом вересня-жовтня 2012 року "Десятка" запустить в ефір "Шкільний вальс", серію арт-відео із фестивалю "Сонце. Радість. Краса" (Болгарія, м. Несебр) та спільний проект з прес-центром газети "Шкільний вісник" у форматі "фотошоу", перші випуски якого планується запустити в ефір у жовтні 2012 року.

Окрім того, стало відомо, що у новому сезоні керівництво каналу відмовляється від випусків новин. Знайомити з подіями навколо телеканал планує дещо у інших форматах. Яких саме - дізнаємось уже восени. Достеменно відомо тільки те, що формат "фотошоу" - один із них.

Андрій Павловський

0 коментарів:

Дописати коментар