вівторок, 16 вересня 2014 р.

Розмаїтий тиждень фізичної культури та спорту


Тиждень фізичної культури та спорту (2014)

Навчальний рік для Кам’янець-Подільської ЗОШ №10 розпочався з олімпійської декади, яку педагогічний та учнівські колективи присвятили Дню фізичної культури.

Змагання, конкурси, телегазети, шахові турніри, олімпійські уроки, естафети – усе це у дні святкування чекало на громадян Учнівської Республіки «Громадянин ХХІ столітя», яка є керівним органом школи.

Усний журнал «Олімпійський рух у світі, в Україні, у моєму житті». Членами активу шкільного учнівського самоврядування було підготовлене коротке повідомлення про мету та завдання проведення в школі Олімпійського тижня, з метою формування уявлень учнів про олімпійський рух у світі та, зокрема, в Україні, а також збагатити знання учнів стосовно олімпійських видів спорту.

Змагання з фігурного водіння велосипеда. Змагання було розраховано на учнів 5-8-х класів, які вміло володіють водінням велосипедом і можуть проявити свою майстерність на швидкість та правильність виконання поставлених завдань. Змагання проходило у два тури (1-ий – любительський, 2-ий – профі). На майданчику зібралось багато вболівальників, які не стримували своїх емоцій, допомагаючи своєму учаснику вдало справитись із завданнями змагань.

І місце – Іван Цвігайло (8-Б). 
ІІ місце – Богдан Гетьман (8-Б).
ІІІ місце – Микола Мальченко (7-А). IV місце – Максим Нуждяк (8-Б)

Учасники: Андрій Горох (7-А), Олександр Столярчук (7-Б), Артем Кульбацький (7-Б).

Веселі старти для малят. У спортивних змаганнях «Веселі старти для малят» брали участь паралелі 2-4-х класів. Метою заходу було формування позитивного ставлення та стійкий інтерес до фізичної культури та здорового способу життя, а тому переможців та переможених не було – перемагала дружба, мир та гарний настрій малюків.

Змагання з міні-футболу. Змагання відбувались між паралелями 5-9 класів. Переможці – 5-А, 6-Б, 7-Б, 8-Б, 9-А.

Змагання з підтягування на перекладині. Змагання проходило серед учнів 5-11-х класів. Абсолютним чемпіоном на змаганнях став учень 11 класу Дмитро Григораш.

Шаховий турнір. Учням 5-11 класів були запропоновані спортивні змагання, де не сила м’язів впливає на результат. Вміла тактика та ризик допомагали отримувати перемогу.

Дух змагання був присутній у тиші та в напружених очах учасників. 

І місце – Богдан Бабійчук. 
ІІ місце – Влад Левчук.
ІІІ місце – Антон Кульбацький.

Серед дівчат найкращою стала одинадцятикласниця Марія Стояновська.

Година спілкування «Спорт і фізичне виховання – утвердження здорового способу життя та зміцнення миру». Захід був спрямований на переконання підлітків у тому, що регулярні заняття фізичною культурою та спортом – необхідна умова здорового життя.

Тиждень фізичної культури та спорту (2014)

Тиждень фізичної культури та спорту (2014)

Тиждень фізичної культури та спорту (2014)

Фото Анжели ШИМКОВОЇ та Олега СІНЬКОВА.

0 коментарів:

Дописати коментар