понеділок, 16 грудня 2013 р.

Бравий вигляд, в усьому лад – вже за п'ять хвилин солдат


Бравий вигляд, в усьому лад - вже за 5 хвилин солдат (спортивно-військові змагання. 06.12.2013))

6 грудня Україна відзначала 22-у річницю створення Збройних Сил. У цей день українці вшановують військовослужбовців, які у лавах Збройних Сил стоять на захисті свого народу, своєї Батьківщини. Навчальні заклади міста також приєднались до святкування.

Так, з нагоди свята, у Кам’янець-Подільській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №10 педагогічний та учнівський колективи організували та провели військово-спортивні змагання «Бравий вигляд, у всьому лад – вже за п’ять хвилин солдат».


Захід відбувся за участі методиста управління освіти і науки Аносова Дмитра Олександровича, голови Спілки афганців Дудка Володимира Тимофійовича та полковника, учасника бойових дій в Афганістані Панчехи Володимира Євменовича, які разом із представниками педагогічного колективу зайняли почесні місця у суддівській колегії змагань.

Команди 8-10 класів взяли участь у таких етапах змагань як підтягування на перекладені, «Бій з танками», човниковий біг, «Армійський калейдоскоп», «Прорив оборони противника», «Ранок».

За майбутніх захисників Вітчизни вболівали вчителі, друзі та однокласники номерами художньої самодіяльності.

На згадку про себе захід залишив для усіх гарний настрій, багато подарунків, нагород та фото.


Волонтерський загін «Спадкоємці Перемоги» ЗОШ №10

0 коментарів:

Дописати коментар