понеділок, 3 листопада 2014 р.

Відзначили 70-річчя визволення України


А пам'ять священна... (29.10.2014)

У вівторок, двадцять восьмого жовтня, наша держава відзначила День визволення України від фашистських загарбників. Цього року минуло сім десятиліть від закінчення тієї страшної трагедії – Великої Вітчизняної війни.


Упродовж 28 та 29 жовтня у Кам’янець-Подільській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №10 відбулись урочистості, присвячені цій визначній даті:

– оформлено виставку тематичної літератури «Збройні Сили України: історія та сучасність»;

– покладено квіти до могил загиблих воїнів-визволителів;

– педагогічний та учнівський колективи взяли участь у міських урочистостях, присвячених 70-ій річниці визволення України від фашистських загарбників;

– членами гуртка «Основи журналістики» (керівник Павловський А.С.) випущено спецвипуск шкільної газети;

– волонтери ВЗ «Спадкоємці Перемоги» привітали ветеранів, які звільняли Україну в період Великої Вітчизняної війни;

– класоводи та класні керівники провели єдиний урок мужності;

– учнівський колектив 7-А класу (класний керівник Смицька І.І.) для учнів школи організовав та провів зустріч з ветеранами Великої Вітчизняної війни «А пам’ять священна»;

– одинадцятикласники поклали квіти до могили полковника М.С. Смирнова.

Усі заходи були спрямовані на вшанування подвигу ветеранів війни, збереження та розвитку героїчних традицій українського народу, посилення патріотичного виховання учнівської молоді та з метою увічнення пам’яті полковника М. С. Смирнова, формування почуття гордості за свій народ, збереження історичної правди та справедливості.

Під час зустрічі з ветеранами ВВВ, згадав події страшних сторінок війни голова міської Ради ветеранів Леонтій Рогаль та поетеса, член поетичної спілки «Ліра» та член поетичної спілки «Джерела душі» Ради ветеранів Світлана Кремінська.

Здавалося, що ніколи більше ворог не зазіхне на українську землю, однак сьогодні кращим синам нашої Батьківщини доводиться знову відстоювати єдність та незалежність України.

Подвиг героїв ХХІ століття, які полягли у під час сутичок на Євромайдані та бойових діях у зоні АТО вшанували хвилиною мовчання.


А пам'ять священна... (29.10.2014)

А пам'ять священна... (29.10.2014)

Покладання квітів до могили полковника М.С. Смирнова (28.10.2014)

Привітання ветеранів (28.10.2014)

0 коментарів:

Дописати коментар