понеділок, 23 квітня 2012 р.

Прес-центр ЗОШ №10 отримав сертифікат корпункту інформаційної агенції "МАН-інформ"


Олексій Смірнов, Анна Пономарьова, Кристина Керницька, Андрій Павловський
На фото (зліва направо): Олексій Смірнов, телеведучі каналу "Інтелект-TV" Анна Пономарьова та Кристина Керницька, Андрій Павловський
17-18 квітня у Києві відбулось вручення перших сертифікатів кореспондентських пунктів інформаційної агенції «МАН-інформ» Малої академії наук України.

Є дні, події, зустрічі, які не забуваються. Саме такою подією для прес-центру газети «Шкільний вісник» (visnuk.blogspot.com) Кам’янець-Подільської ЗОШ №10 стала пропозиція Олексія СМІРНОВА - керівника медійних проектів Малої академії наук України - про те, щоб саме цей прес-центр став корпунктом інформаційної агенції Малої Академії Наук України у Кам’янці-Подільському.

Це було несподівано, приголомшливо, відповідально, але, погодьтеся, приємно, що перший сертифікат в історії інформаційної агенції «МАН-інформ» отримав прес-центр Кам’янця-Подільського, адже саме у нашому місті була створена перша українська газета «Нова Рада» (за редакцією А. Ніковського).

17 квітня прес-центр Кам’янець-Подільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №10 отримав сертифікат, згідно з яким надаються повноваження представляти інформаційну агенцію «МАН-інформ» Малої академії наук України на правах кореспондентського пункту. Сертифікат вручено педагогу-організатору, керівнику медійних проектів ЗОШ №10 Андрію ПАВЛОВСЬКОМУ.

Наступні два сертифікати отримали київські школи – Скандинавська та Слов’янська гімназії. Юнкори шкільних прес-центрів отримали посвідчення кореспондентів інформаційної агенції «МАН-інформ».

Напередодні церемонії нагородження відбулась і особиста зустріч Андрія ПАВЛОВСЬКОГО із директором Малої академії наук України Оксеном Лісовим з питань організації роботи корпункту в Кам’янці-Подільському.

Окрім того, Олексій СМІРНОВ ознайомив Андрія ПАВЛОВСЬКОГО із роботою телеканалу «ІНТЕЛЕКТ-TV» (www.intelect-tv.jimdo.com; www.yatv.ru/intelect-tv). Цей досвід роботи стане у пригоді для розвитку власного шкільного телеканалу «Десятка» ЗОШ №10 (www.yatv.ru/Ten). За словами Олексія СМІРНОВА, «Десятка» - це перший шкільний телеканал в Україні, який працює в мережі Інтернет 24 години на добу.

18 квітня відбувся прямий ефір з Андрієм ПАВЛОВСЬКИМ на «ІНТЕЛЕКТ-TV», присвячений прес-центру газети «Шкільний вісник», телестудії «Десятка» та обласному конкурсу шкільної преси, ініціатором проведення якого є прес-центр ЗОШ №10.

20 квітня відбулась офіційна презентація інформаційної агенції «МАН-інформ». Цього ж дня відбувся і другий прямий ефір на «ІНТЕЛЕКТ-TV», під час якого Олексій СМІРНОВ та телеведуча Стефанія Сова завершили розповідь про обласний конкурс шкільної преси, який цього року в Кам’янці-Подільському проводився уже втретє.

До сьогоднішнього дня завданням прес-центру було інформування про життя школи та міста. Але щоб працювати в межах України… Та завдання поставлено, тож виконувати його слід якнайкраще. До речі, такий повсякденний девіз юнкорів.

Оксен Лісовий
Директор Малої академії наук України Оксен Лісовий
Стефанія Сова та Влад Константинов
Телеведучі "Інтелект-TV" Стефанія Сова та Влад Константинов
Текст: Анна Семікова | Фото: Андрій Павловський

0 коментарів:

Дописати коментар